perjantai 28. elokuuta 2015

Koukuttu kassi ja onnistumisen iloa

Kerroin jokin aika sitten koukkuamiskokeiluistani ja vinksahtaneesta kassista. Pistin purkaen ja aloitin alusta, tällä kertaa pyörökoukulla ja kahdella lankakerällä, kuten eräässä virkkausryhmässä laitetussa youtube-linkissä neuvottiin. Kiitos linkin laittamisesta, sympaattinen Rouva N.N., jonka nimeä en enää muista!

Nyt sain aikaiseksi saumatonta, suljettua neulosta, muutoin samalla tiiviillä tekniikalla kuin mitä ensimmäisessä versiossa käytin. Pinta näyttää hiukan suomuiselta käärmeennahalta. Nauhamainen, ihan silleen pikkaisen kimalteleva lanka sopii tähän täydellisesti. Tämä koukkuamistekniikka on hidasta tehdä, mutta vaivan arvoinen; lopputulos yllätti omatkin odotukset. Tämä laukku on ihana, vaikka itse sanonkin.

Laukkujen valokuvaus on vaan osoittautunut yllättävän haasteelliseksi.Koska laukkuja en ihan pelkästään omaan käyttöön ja huvikseni tee, päätyi tämäkin laukku myyntiin Galleria Milmandaan. Facebookin käsityöryhmien lukijoille lupaan alennusta kiitokseksi innostavista töistänne!

P.S. Tällä viikolla on ollut viileää, joten kävin eilen lankakaupassa ostamassa punavalkoista villatakkilankaa. Lähipäiviksi on luvassa hellettä, mutta eipä se estä puikkoja kilisemästä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti