tiistai 9. kesäkuuta 2015

Käsityötarvikehamstrausta Suomessa

Casa Vivassa on ollut hiljaista, sillä Emäntä on ollut Suomessa. Suomi kun on kirpputorien luvattu maa ja kirpputorihamstraajan taivas, niin tokihan niitä on tullut kierrettyä. Matkaan on lähtenyt muun muassa seuraavaa:
Mohairsekoitelankoja 2 e / n. 100 g kerä, Porvoon Kellarikirppis. Hehkuvat värit! Oranssista tulee huivi, punaisesta pusero, villatakki tai jotain muuta...


Novitan Varpu-lankaa, 200 g jättikerä maksoi 3 e Sörnäisten Fidassa. Tästä on tulossa keeppi, joka valmistunee piiiiitkän kotimatkan aikana. Pitää vaan vaihtaa työhön vielä bambupuikot, jotka saa viedä lentokoneeseen.
Kangaspaloja Rihmankiertämän kirpputorilta Helsingistä, yhteensä 8 e.Rottinkisia laukunkahvoja ja nahkavyö, josta tulee jotain muuta. Eri kirppareilta kerättynä yhteensä 2 euroa.

Iso pala tukevaa ruutukangasta maksoi Eurokankaassa noin 17 euroa. Tästä tulee tuolinpäällisiä, tai sitten jotain muuta. Värit sopivat kuitenkin Casa Vivan olohuoneen sävyihin, joten siksi tämä kangaspala oli must-ostos.


P.S. Lähipäivinä katsotaan mitä pihalla ja puutarhassa on tapahtunut parin viikon reissun aikana ja tehdään vähän uusia istutuksia. Lisäksi pistetään Emännän Singer laulamaan!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti